8-uurs Vergaderarrangement bij een unieke locatie met uitzicht op het veld van PEC Zwolle

Zwolle , Overijssel
VANAF
€ 75,- p.p.
VANAF
4 Personen

Vergaderen op de tofste plek van Zwolle? Zoek niet verder. Want waar heb je uitzicht op het veld van PEC Zwolle en begeef je je in Formule 1-sferen? Juist, op deze locatie Zwolle! De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt parkeren voor de deur en de bus stopt voor het stadion van PEC Zwolle.

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement in Zwolle is inbegrepen:

 • Huur vergaderzaal (dagdeel)
 • Onbeperkt koffie, thee, water en gebakje (assortiment frisdranken op basis van nacalculatie)
 • Gebruik van een unieke vergaderlocatie met veel daglicht en zicht op het veld van PEC Zwolle
 • Gebruik van één flip-over met stiften en papier
 • Presentatiescherm aanwezig 85inch, inclusief klikker
 • Gratis gebruik van internet (WiFi)
 • Broodjeslunch in combinatie met drankjes
 • Parkeren voor € 4,00 per uitrijkaart

Prijs: € 75,00 per persoon.

De ruimte is beschikbaar van 4 tot 22 personen in een vergaderblok (35 personen in een theateropstelling).

Dit arrangement is eventueel uit te breiden met een Race Experience, vraag gerust naar de mogelijkheden! 

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Zwolle is geldig tot en met 31 december 2024. 

Vergaderen met uitzicht op het veld van PEC Zwolle

Vergaderen op de tofste plek van Zwolle? Zoek niet verder. Want waar heb je uitzicht op het veld van PEC Zwolle en begeef je je in Formule 1-sferen? Juist, op deze locatie. De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt voor de deur parkeren en de bus stopt voor het PEC Zwolle stadion. 

Red Bull Room - Uniek vergaderen

De Red Bull Room biedt ruimte aan 22 personen in vergadersetting, of 35 personen in theateropstelling. Een betere plek om inspiratie op te doen, een presentatie te houden of in alle rust te brainstormen met elkaar is er niet. Maak gebruik van de high end boardroom of presenteer op het presentatieplein voor collega’s of klanten. Met een groot scherm, goed geluid en afscherming van andere bezoekers heb je haast niet door dat je na de vergadering in je racestoel zult stappen.

We bieden verschillende mogelijkheden om het vergaderarrangement uit te breiden, dit kan bijvoorbeeld met een Race Experience, een diner of borrel. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Racen na de vergadering

Ontdek de competitieve kant van je collega’s tijdens een Race Experience. Stap in de schoenen van je favoriete Formule 1-coureur en race live tegen 19 andere deelnemers op de mooiste circuits ter wereld. Laat de rook, licht en geluidseffecten je meevoeren tot de adrenaline door je lijf giert. Bent u als eerste over de finish? Rij je iedereen van de baan? Daag jezelf uit en bewijs dat je de koning van de baan bent. Want laten we eerlijk zijn: je collega’s zijn het knapst in de achteruitkijkspiegel.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi
 • Lift

Onze partner

Vergaderen in Zwolle

Vergaderen op de tofste plek van Zwolle? Zoek niet verder. Want waar heb je uitzicht op het veld van PEC Zwolle en begeef je je in Formule 1-sferen? Juist, bij deze locatie in Zwolle! De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto, u kunt uw auto voor de deur parkeren. Ook stoppen er 3 verschillende buslijnen voor het stadion. 

De vergaderruimte

De Red Bull Room biedt ruimte aan 22 personen in vergadersetting, of 35 personen in theateropstelling. Een betere plek om inspiratie op te doen, een presentatie te houden of in alle rust te brainstormen met elkaar is er niet. Ze bieden verschillende mogelijkheden om uw vergaderarrangement uit te breiden, dit kan bijvoorbeeld met een Race Experience, een diner of borrel. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Maak gebruik van de high end boardroom of presenteer op het presentatieplein voor collega’s of klanten. Met een groot scherm, goed geluid en afscherming van andere bezoekers heb je haast niet door dat je na de vergadering in je racestoel zult stappen.

Uw vergadering onderbreken met een Race Experience

Ontdek de competitieve kant van uw collega’s tijdens een Race Experience op deze locatie. Stap in de schoenen van uw favoriete Formule 1-coureur en race live tegen 19 andere deelnemers op de mooiste circuits ter wereld. Laat de rook, licht en geluidseffecten u meevoeren tot de adrenaline door je lijf giert. Ben jij als eerste over de finish? Of rijd je iedereen van de baan? Daag uzelf uit en bewijs dat u de koning van de baan bent! Want laten we eerlijk zijn: uw collega’s zijn het knapst in de achteruitkijkspiegel.

Omgeving

Deze vergaderlocatie is gevestigd op eenn unieke locatie in het PEC Zwolle stadion. Na een dagje vegaderen kunt u genieten van een heerlijk dinerbuffet in het naastgelegen wokrestaurant of een avondje gokken in het casino! Zwolle is een gezellige stad waar u ook heerlijk kunt shoppen.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Unieke locatie
 • Uitzicht op veld PEC Zwolle
 • Toffe race experience

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

247+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.