Paardenmennen clinic een bijzondere beleving

Dit arrangement is inclusief

 • Voorbereiding en organisatie
 • Route uitzetten
 • Koetsen
 • Alle materialen
 • Instructeurs (1 per koets)
 • Reis- en transportkosten
Prijs workshop: vanaf € 89,- per persoon exclusief 21% BTW Prijs tour: vanaf € 139,- per persoon exclusief 21% BTW De workshop en tour zijn altijd gecombineerd met andere activiteiten als bijvoorbeeld boogschieten en klootschieten. De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Paardemennen als bedrijfsincentive

Paardenmennen is een bijzondere incentive dat zich afspeelt met paarden en koetsen in een prachtig landelijke omgeving. Ontdek de sensatie van 2 paardenkrachten door de leidsels zelf in handen te nemen.

De beleving van een clinic

Onder begeleiding van geroutineerde menners krijgen uw relaties of medewerkers eerst een instructie. In de interactie met de paarden komen de karaktereigenschappen en het gedrag van de deelnemer direct naar voren. Paardenmennen is dan ook zeer geschikt voor teambuildingsactiviteiten en het intensiveren van de contacten met klanten en relaties. Onze ervaring is dat Paardenmennen verbroedert en deuren opent om op een andere wijze met elkaar kennis te maken. Wij zetten een uitdagende tocht door de bossen uit, die door de mensen zelf zal worden volbracht. Er kunnen drie mensen op een koets, waarbij om de beurt wordt gereden. Ter afsluiting wordt er een wedstrijdparcours afgelegd, waarbij het er om gaat dat er zoveel mogelijk ballen op de kegels moeten blijven liggen. Het Paardenmennen is heel goed te combineren met activiteiten als; terreinrijden, schapendrijven, roofvogelshow of laser kleiduifschieten.

Programmavoorstel

14.00 uur Aankomst op een locatie in Twente (locaties buiten Twente op aanvraag). Welkom door Everloo Events en instructie naar uw gasten. 15.00 uur Aanvang ‘Paardenmennen’. (gecombineerd met andere activiteiten) 17.00 uur Aanvang diner of buffet Terugkomst op locatie en eventueel afsluiting met goed verzorgd diner of buffet.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Sensatie van 2 paardenkrachten
 • Uniek programma in Twente
 • Veel combinaties mogelijk

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

247+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.