Feestavond The Club - kies uw eigen club

Dit arrangement is inclusief

 • Voorbereiding en organisatie
 • Huur zaal exclusief voor uw groep
 • Drive-inn
 • Pokertafel en materialen
 • Wii gaming op groot scherm
 • Deskundige begeleiding

Prijs: vanaf € 25,00 per persoon exclusief btw.

Met een minimumbedrag van € 1.185,00 exclusief BTW.

Deze prijs is gebaseerd op een 4 uren durend programma en is exclusief reis- en transportkosten.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

The Club - Feesten met voor elk wat wils!

The Club is een feestconcept met verschillende thema’s in verschillende ruimten die met elkaar zijn verbonden. De basis is de Dance Club, Gamble Club, Game Club, KaraokeClub en de Tapas and Drinks Club. Het concept is op iedere locatie in Nederland te organiseren. Een compleet themafeest met voor elk wat wils. Afhankelijk van uw wensen, groepsgrootte en doelgroep kunnen we het concept aanpassen of uitbreiden met bijvoorbeeld de Whisky Club, Smoking Club, Wine Club, Salsa Club, Showcooking Club of Piano Club. Nadat de gasten gezamelijk verwelkom zijn geheten kan iedereen zelf kiezen aan wat voor activiteit hij/zij deel gaat nemen. Zo kunnen de gasten lekker dansen, pokeren, een cocktail workshop volgen of gezellig kletsen aan de bar.

The Club's

Dance Club
De DJ staat tot uw beschikking, verzoeknummers kunnen worden aangevraagd en er kan natuurlijk gedanst kan worden. In overleg is het ook mogelijk om hier een live orkest te boeken. Feest gegarandeerd.

Gamble Club
Voor de mensen die tijdens de avond hun collega’s eens op een andere manier willen leren kennen is er de mogelijkheid om elkaar uit te dagen voor een potje Poker aan de pokertafels.

Game Club
Wii gaming op een groot scherm. Daag uw collega's uit voor een wedstrijdje bowlen, tennissen, Mario of boxen? Een competitie element doet het altijd goed!

Karaoke club
Lekker meezingen op op de bekende nummers. Altijd bijzonder om kennis te maken met de talenten van een collega of een interactieve manier om de medewerkers te betrekken in het succes van de avond.

Tapas and Drinks Club
Voor de inwendige mens wordt er een Tapasbuffet gepresenteerd en kunnen er drankjes worden afgehaald van de bar. Dranken uit het binnenlands assortiment zijn onbeperkt inbegrepen.

Optionele Club items op aanvraag
Crazy Piano club - verzoeknummers kunnen worden aangevraagd bij deze rasartiesten. Salsa club - Workshop salsa dansen onder professionele begeleiding. Smoke Club - Speciale ruimte voor de rokers onder ons, maar ook een sigarenproeverij behoort tot de mogelijkheden. Whisky Club - whiskyproeverij voor de echte liefhebbers.

Concept op elke locatie in Nederland

De locatie kunt u ook zelf bepalen. Maar wij hebben ook diverse locaties in ons bestand voor een onvergetelijke feestavond. Een partyschip, modern zalencentrum, landhuis, kasteel of een gezellige kroeg. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden in alle regio’s van Nederland.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Deskundige begeleiding
 • Landelijke omgeving
 • Vele activiteiten

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

247+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.