Meerdaags Luxe vergaderarrangement - vergader in uw prive villa aan het water in de Weerribben

Ossenzijl , Overijssel
VANAF
€ 340,- p.p.p.n.
VANAF
4 Personen
2 dagen

Meerdaags vergaderen in de Weerribben. Dit luxe vakantiepark aan het water beschikt over een aparte vergaderzaal maar ook het vergaderen in de unieke watervilla's is mogelijk. Deze locatie is geschikt voor kleine groepen die van veel privacy en luxe houden. Plan uw volgende inspirerende 32-uurs arrangement aan het water in de Weerribben.

Bij dit Meerdaags Luxe vergaderarrangement is inbegrepen:

 • 2 Volledige dagen vergaderen
 • 2x Luxe wiedenlunch
 • 1x Een uitgebreide barbecue
 • 1 Overnachting
 • 1x Ontbijt
 • Tijdens vergadering koffie, thee, ijswater, softdrinks, gezonde candybars en vers handfruit
 • Vrij gebruik van eigen sloep

Prijzen:
vanaf € 340,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
vanaf € 425 p.p. op basis van een 1-persoonskamer.
Vanaf minimaal 4 personen te boeken.

De prijs van dit Meerdaags Luxe vergaderarrangement in Overijssel is geldig tot en met 31 december 2023.

Meerdaags Luxe vergaderen in de Weeribben

Meerdaags vergaderen in de Weerribben. Dit luxe vakantiepark aan het water beschikt over een aparte vergaderzaal maar ook het vergaderen in de unieke watervilla's is mogelijk. Deze locatie is geschikt voor kleine groepen die van veel privacy en luxe houden. Plan uw volgende inspirerende 32-uurs arrangement aan het water in de Weerribben. 

Programma meerdaags vergaderarrangement

Verblijf
U verblijft in een luxe watervilla die beschikt over 6, 1 of 2 persoonskamers met eigen sanitair internet en televisie. Een grote living met verschillende zitjes en een keuken voorzien van alle luxe. Tevens kunt u gebruik maken van het grote terras met uitzicht op het water.

Programma
12.00 uur: Ontvangst met luxe lunch
13.00 uur: Inchecken in woning
14.00 uur: Aanvang vergadering in uw eigen villa of in de vergaderzaal
                Tijdens vergadering koffie, thee, ijswater, softdrinks, gezonde candybars en vers handfruit.
17:00 uur  Ontdekkingstocht met eigen sloep vanaf uw villa
                Bij terugkomst kunt u genieten van een uitgebreide BBQ op het terras (Braadworst, hamburger, kipsaté, sparerib, speklap, groene- en huzarensalade, diverse sauzen, satésaus en brood met boter)
               
Overnachten

08.30 uur Ontbijt in brasserie (Croissant, 2 luxe broodjes, 2 soorten kaas, 3 soorten vleeswaren, scrambled eggs, botercups, zoetwaren, verse jus d’orange)
09:30 uur Vervolg vergadersessie
13:00 uur Luxe lunch geserveerd in de woning of brasserie
14:00 uur Vervolg vergadersessie
17:00 uur Einde arrangement

Optioneel is het mogelijk om nog een nachtje extra te verblijven
Aanvullend programma:
18.00 uur de kok komt in uw woning om het 4-gangen diner te bereiden

Overnachten

08.30 uur: Ontbijt
09:30 uur: Vervolg vergadering
13:00 uur: Luxe lunch
Vervolg bijeenkomst of einde en vertrek

Luxe vergaderaccommodaties

Laat de auto even voor wat het is. Bij deze bijeenkomst kun je bijna alles doen met je stoere gemotoriseerde sloep. Het park beschikt over 4- en 6-persoonswatervilla’s en een prachtige groepsaccommodatie voor 12 personen. Iedere woning heeft een mooi en ruim terras aan het water met daarnaast een aanlegsteiger waar een mooie gemotoriseerde sloep ligt, waar u mee het natuurgebied kan gaan ontdekken van april t/m november. Vergaderen kan in uw eigen villa in de ruime woonkamer met uitgebreide keuken. 

Bakery-Bubbles-Bites is gevestigd bij de ingang van het park. Deze gezellig en stijlvol ingerichte brasserie met een prachtige serre aan het water is gelegen aan diverse wandel-, fiets, vaar- en autoroutes door de Weerribben, Lindevallei en de Rottige Meente. De naam geeft het al aan: vanaf ’s ochtends vroeg kunt u hier genieten van uitgebreide ontbijten, diverse koffiespecialiteiten met een uitgebreide keuze aan chocolade, gebak en andere lekkernijen uit de Patisserie. Vanaf het eind van de ochtend kunt u gebruik maken van de lunchkaart of heerlijk loungen met een high tea/wine/beer of borrelplank.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi
 • Receptie

Onze partner

Unieke locatie in de Weerribben

Bakery-Bubbles-Bites is gevestigd op ons luxe waterpark in Ossenzijl. Deze gezellig en stijlvol ingerichte brasserie met een prachtige serre aan het water is gelegen aan diverse wandel-, fiets, vaar- en autoroutes door de Weerribben, Lindevallei en de Rottige Meente.

Serre aan het water

De mooie serre met uitzicht over het water, de vergaderruimte (tot maximaal 12 personen) met dakterras en de brasserie zorgen voor een perfecte samenstelling voor vergaderingen, bijeenkomsten en seminars. Met een diversiteit aan activiteiten op het water, via de weg of in een leuk vervoermiddel, is er voldoende aanbod voor passende ontspanning tijdens vergaderingen of een gezellig bedrijfsuitje.

Luxe watervilla's

De luxe watervilla’s van 4 t/m 12 personen van park Waterstaete (met eigen boot), de vergaderfaciliteiten en de brasserie behoren meerdaagse vergaderarrangementen of bedrijfsuitjes zeker tot de mogelijkheden. 

Omgeving

Bomen, vogels, rietvelden en wateren die reiken tot aan de horizon. Deze elementen karakteriseren de regio en het dorpje Ossenzijl, welke de thuishaven is van ons vakantiepark en brasserie en vakantiepark.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Exclusief en prive
 • Luxe villa
 • Aan het water in de Weerribben

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

365+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.