Minute to win it - Strijd tegen de Klok

Dit arrangement is inclusief:

 • Voorbereiding en organisatie
 • Gastheer of gastvrouw
 • Activiteiten 'Minute To Win It’
 • Aankleding ruimte
 • Drive-inn
 • Minute to win it show
 • Materialen
Prijs: vanaf € 19,00 p.p. exclusief BTW Met een minimaal bedrag van € 685,00 Duur arrangement 1-2 uur De prijs van dit spelprogramma is geldig tot 31 december 2024.

Minute to win it - Strijd tegen de klok

Wie heeft zijn zenuwen onder controle? Welk teamlid wordt ingezet bij welk spel? Een zenuwslopend spel vol hilariteit waarbij elke seconde telt en tactiek en techniek voorop staan! Want u heeft tenslotte \'a Minute to Win it’

Programma

In het spelprogramma, overgenomen van de populaire spelshow van tv, gaat u de strijd met elkaar aan om lastige spelsituaties binnen een minuut uit te spelen. Onze gastheer of gastvrouw ontvang de groep en introduceren het spel. Vervolgens strijden de verschillende teams een minuut voor de overwinning. Een uniek spelprogramma dat wij op locatie kunnen verzorgen!

De uitdaging

Bij "Minute to Win It" draait het allemaal om een goede tactiek en concentratie. Er is een keuze uit diverse spellen die in de spelshow aan bod komen. De deelnemers worden ingedeeld in verschillende teams. Elk spel wordt in teamverband gespeeld, zo is het bijvoorbeeld de bedoeling om in \'hanky panky’, binnen een minuut 150 tissues met één hand uit de tissuedoos te halen. Elke ronde bestaat uit een ander spel en elke deelnemer komt aan de beurt. De overige teamleden schreeuwen zich natuurlijk de longen uit hun lijf om de deelnemende teamgenoot aan te moedigen. Want elk team heeft tenslotte a minute to win it!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Deskundige begeleiding
 • Landelijke omgeving
 • Vele activiteiten

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

247+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.