Onze partner

Algemeen

Met een ligging in het groene hart van Twente biedt dit resort uitstekende faciliteiten voor uw conferentie, bijeenkomst, teamdag, workshop, evenement of feest. Uw wensen staan hierbij uiteraard centraal. Van een perfect georganiseerde personeelsbijeenkomst tot een meergaadse conferentie, wij regelen het graag voor u! Naast de 7 multifunctionele zalen is deze locatie ook voorzien van moderne faciliteiten en verzorgen wij verschillende vergaderarrangementen in de deze prachtige omgeving.

Faciliteiten

De vergaderlocatie is toegankelijk voor mindervaliden. Er is gratis gebruik van WiFi in het gehele hotel. Op en rondom het landgoed kunnen voor groepen allerlei soorten outdoor activiteiten worden ontplooid. Denk hierbij aan boogschieten, hindernisconcoursen, quad rijden, mountainbiken, kleiduivenschieten, etc.

De 2 all-weather tennisbanen, gelegen direct naast het hotel, zijn het gehele jaar bespeelbaar. Het indoor zwembad is dagelijks geopend van 7.00 uur tot 23.00 uur. Het hotel beschikt verder over 2 gescheiden sauna faciliteiten elk met Turks stoombad, voetenbad en dompelbad. De sauna is geopend op maandag tot en met zondag dus na uw vergadering nog even ontspannen is zeker mogelijk.

Alle kamers, suites en appartementen van Resort Bad Boekelo hebben een balkon, een tv en gratis WiFi. De eigen badkamers zijn uitgerust met een douche of een bad.
U kunt in de gezellige lounge van het hotel heerlijk ontspannen in de comfortabele stoelen bij de open haard, met hapjes en drankjes.

Ligging

Dit resort ligt te midden van het Twentse coulisselandschap. Binnen 15 minuten bent u met de auto in Enschede. Resort Bad Boekelo is omgeven door prachtige natuur, wat uitstekende mogelijkheden biedt voor urenlange wandelingen en fietstochten. Het centrum van Enschede en Haaksbergen liggen beide op 8 km van het hotel. Hengelo en de snelweg A1 kunnen met de auto in 15 minuten bereikt worden.

Omgeving

De vele faciliteiten van het hotel biedende de mogelijkheid om uw verblijf op een eigen wijze in te richten. In Twente vindt u een aantal bezienswaardigheden die zeker een bezoekje waard zijn. In de bruisende studentenstad Enschede kunt u aangenaam winkelen en gezellig vertoeven op een van de vele terassen aan de Oude Markt.

1 review

8.0

Reviews van gasten

Dhr Postma

Vergaderzaal, lunch, koffie&theebreak helemaal naar wens. Uitgebreide lunch viel zeer in de smaak.

9
K. Post

Niets is te veel voor het enorm vriendelijke personeel. Dankzij de diensten van het vriendelijke personeel hebben wij de hele dag kunnen vergaderen met alles erop en eraan: koffie, thee, lekkernijen. Alles was aanwezig.

9
Anoniem

We hebben dit 8-uursvergaderarrangement ervaren als zeer prettig. Tijdens de verschillende breaks zijn we met zijn allen eruit gelopen om even te genieten van de groene omgeving.
Eenmaal terug in de vergaderzaal zijn we weer met frisse moed ertegenaan gegaan.

10
D. Verhoeven

Vergadering was goed geregeld, met een mooie vergaderzaal in de gewenste opstelling. Na de lunch werd de vergaderzaal veranderd in een andere opstelling, zoals wij van tevoren als wensen hebben aangegeven. We hebben de vergadering ervaren als een zeer productieve dag.

9
L Jacobs

Prachtige vergaderlocatie midden in de bossen van Twente, met mogelijkheid tot bezoek aan Enschede. Wij zijn 's avonds met ons gezelschap nog even een drankje gaan doen in Enschede, wat erg gezellig was. De volgende dag hebben we weer gebruik gemaakt van de prachtige vergaderzaal met alle bijbehorende, luxe faciliteiten. Met recht een **** resort.

9
Anoniem

Multifunctionele vergaderzaal, heerlijk geslapen in de luxe kamers en genoten van een heerlijk ontbijtbuffet. Aansluitend hebben we nog wat kunnen vergaderen en zijn we vol nieuwe ideeën huiswaarts gekeerd.

8
Anoniem

Men heeft mij aangegeven dat zo'n vergadering wel vaker plaats mag vinden. Het was twee dagen lang brainstormen, maar door de bosrijke omgeving is dit meer dan gelukt. Men vond het heerlijk om even de bossen in te kunnen lopen, een duik te nemen in het zwembad en een balletje te slaan op de tennisbaan. Een beetje ontspanning tijdens inspanning is helemaal gelukt.

10
Anoniem

Uitstekende faciliteiten. De zaal was prima in orde. Omgeving was perfect. 's Avonds na het uitgebreide diner zijn er verschillende mensen een wandeling gaan maken door het bos. Dit werkte erg rustgevend. Ook het aangrenzende terras bij de vergaderzaal is heerlijk om tussendoor gebruik van te maken.

10

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

247+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.