Onze partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo, op de grens van Overijssel en Friesland, is een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt vergaderen, lunchen en dineren. Door de vele mogelijkheden is er genoeg keuze en geschikt voor diverse budgetten.

Faciliteiten

Een vergaderlocatie gelegen middenin de natuur met diverse mogelijkheden. Voor vergaderingen, bijeenkomsten, teambuilding, overnachten en bedrijfsuitjes; hier voor bent u bij ons aan het juiste adres.

Van een verse koffie, uitgebreide lunch tot een gehele verzorgd vergaderarrangement met overnachting en ontbijt en teambuilding activiteiten, het aanbod is groot.

De vergaderruimtes bieden ruimte tot 200 personen en zijn in verschillende opstellingen om te bouwen. Elke ruimte kan worden ingericht als een plenaire, theater, U-vorm en carré opstelling. De standaard faciliteiten: geluidsversterking, beamer en scherm, flip overs, Wifi verbinding, flat screen op standaard en ruime parkeergelegenheid.

Teambuilding

Wilt u een vergadering of bijeenkomst combineren met teambuilding? Ook dat is mogelijk bij deze locatie Paasloo. Denk aan een groepsvariant op de populaire escape rooms: Prison Break. Een ontsnappingsspel waarbij teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontspannen. Een sportieve uitdaging in het klimbos, een DAF tour, Kick Bike tour, culinaire of creatieve workshops, Arrow Batlle en diverse schietdisciplines.

Locaties & meerdaagse vergaderingen

De vergaderlocatie is gelegen bij Villapark de Weerribben, een ruim opgezet vakantiepark. Waardoor deze locatie zeer geschikt is voor meerdaagse vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, bedrijfsuitjes, evenementen en meer.

Tijdens een meerdaags arrangement verblijft u in een van de (groeps)woningen op basis van 1 of 2 personen per kamer, waarbij u de luxe van een hotel ervaart met comfort en privacy van een eigen woning.

2 daags vergaderarrangement in de Weerribben met leuke teambuildingsactiviteit in de avond
€ 225,-

2 daags vergaderarrangement in de Weerribben met leuke teambuildingsactiviteit in de avond

Op de grens van Overijssel en Friesland ligt deze vergaderlocatie op een ruim opgezet villapark. De ideale locatie voor een meerdaagse vergadering of bijeenkomst. De vergaderzaal beschikt over audio/visuele middelen. Geniet tijdens het vergaderen van een uitgebreide broodlunch. Na een intensieve dag kunt u 's avonds een activiteit naar keuze kiezen. U overnacht in een van de luxe woningen.

Sinterklaas bij uw bedrijf - Inclusief MEGA Sint Quiz
€ 160,-

Sinterklaas bij uw bedrijf - Inclusief MEGA Sint Quiz

Vier dit Oer-Hollandse december feest met je collega's of werknemers. U kunt het Sinterklaas bedrijfsweekend vieren met de gezinnen van al uw medewerkers tijdens de gezinsvariant of met alleen uw medewerkers (met eventueel partner) tijdens de Sint & ..... avond. Er zijn 3 programma's waar u uit kunt kiezen.

7 reviews

8.1

Reviews van gasten

L.D. te Velde

Prima locatie en verzorging voor een paar trainingsdagen.

8
Dirry Vlig, Waterschap Zuiderzeeland

DAF Expeditie was erg geslaagd, het Binnenhof was ook prima geregeld met alles. Het enige wat tegenviel was de rondvaart. Dit was meer dan een uur recht toe varen met riet aan beide kanten; erg saai. Het was leuker geweest als de kapitein over het gebied en de geschiedenis van de Weerribben zou kunnen vertellen.

8
wilma voortman

Super geregeld, flexibel en een zeer prettige omgeving.

8
HoutContact, een vriendengroep in de houtverwerkende induistrie

Goed verzorgd en allemaal erg genoten

8
Anoniem

Een top teamweekend! Heel leuk arrangement, goede afwisseling.
De jongens van de entertainment deden het heel erg leuk! En ook bij de horeca was alles top geregeld.
I.v.m. slechte weer konden we geen BBQ buiten doen, maar er werd direct voor een oplossing gezord, echt top!
Al met al een heel geslaagd weekend.

9
Anoniem

Crimineel goed, wat de titel al aangeeft.
We hebben een heerlijk verblijf gehad. Alle collega's vonden het erg leuk.

8
Koen de Jager

TOP weekend gehad.
Leuk park en activiteiten.

10
Anita Onbekend

Super leuk teamweekend gehad voor ons 25 jarig jubileum.
Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het spel Prison break was een topper, een keer een andere kijk op de Escape Room.
Bedankt voor ons geslaagde jubileum weekend.

9
Anoniem

Goed georganiseerd. Veel teamwork, goede begeleiding. TOP weekend gehad in de Weerribben

9
Emiel Nooter

Prima georganiseerd weekend! De tijd tussen de activiteiten door was wel wat lang, maar door alle mogelijkheden op het park was deze op eigen initiatief goed op te vullen.

8
Anoniem

Dit uitje met collega's gedaan. Een goede combinatie tussen een pub quiz en escape room. Uitdagende en uiteenlopende opdrachten waardoor iedereen goed mee kon doen.
De begeleiding deed het erg leuk en we hebben een hele leuke avond gehad. Een aanrader voor iedereen die in deze tijd toch een bedrijfsuitje op een veilige manier wil organiseren.

9
Eleni Skafidas

Het was een leuke activiteit zo in deze periode. Ook de collega's waren enthousiast en de challenges tussendoor maakten het net een beetje interactiever!

8

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Paasloo

Paasloo ligt op de grens van Overijssel en Drenthe in het Nationaal Park de Weerribben. Dit prachtige natuurgebied biedt geweldige mogelijkheden voor een actief dagje uit, heerlijk fietsen, wandelen, maar ook op het water zijn er mogelijkheden met een fluisterboot om dit natuurgebied te ontdekken.

Meer in Paasloo

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

365+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.