SWAT teamuitje in Overijssel - Uitdagend bedrijfsuitje voor de echte Teamplayers

Bij dit SWAT teamuitje is inbegrepen:

 • Volledig programma voor 7 à 8 uur
 • Inval op locatie
 • Touringcar voor de heen- en terugreis
 • Escape spel
 • Gevangenis lunch
 • Barbecue of buffet
 • Dame Blanche of Sorbet
 • Alle drankjes (Hollandse bar: bier, wijn en frisdranken)

Prijs: € 80,00 p.p.
Toeslag voor busvervoer (afhankelijk van afstand en aantal personen, varierend van € 15,00 - € 45,00 p.p.)
Vanaf 20 personen.

De prijs van dit SWAT bedrijfsuitje in Overijssel is geldig tot en met 31 december 2023.

SWAT teamuitje

Het meest spannende en uitdagende bedrijfsuitje voor Teamplayers, begint bij u op het bedrijf. Het SWAT Team komt de rust bruut verstoren en arresteert u met uw collega’s wegens het overtreden van de maatschappelijke gedragsregels. Durft u het aan dit teamuitje te boeken? 

Programma uitleg

Het meest spannende en uitdagende bedrijfsuitje voor teamplayers, begint bij u op het bedrijf. Het Swat Team komt de rust bruut verstoren en arresteert u met uw collega’s wegens het overtreden van de maatschappelijke gedragsregels.

Nadat u voorzien bent van passende kledij en alle multimediale eigendommen zijn ingenomen, begeleidt het Swat team u naar de touringcar. Deze brengt u naar Paasloo. Onderweg is er een gevangenis lunch voor aan boord en moet men de strikte orders van het SWAT team opvolgen. Aangekomen in Paasloo is er tijd voor een sanitaire pauze en wordt het gezelschap verdeeld in 2 groepen.

De 1e groep wordt opgesloten in het gevangenis transport en gaat de strijd aan om als snelste team met de juiste code zich te melden bij de vluchtauto. De 2e groep gaat de battle arena in voor de gevangenisopstand en wordt een uur later op transport gezet. De 1e groep beleeft de gevangenisopstand bij terugkomst.

De middag wordt afgesloten met een barbecue of buffet en een dame blanche of sorbet als afsluiting.

De gehele dag zijn de drankjes inbegrepen (Hollandse bar)

Het arrangement duurt vanaf inval t/m terugkomst op locatie 7- 8 uur (tot 100 km afstand, daarna een uur langer).

Keuze uit Barbecue of Buffet

Barbecue
Hamburger, Speklap, Braadworst, Shaslick, kipsaté
Groene en Huzarensalade, Friet, Broodplankje
Diverse koude en warme sauzen

Buffet
Broodplankje
Salade
Groene salade
Varkenshaas met champignonroomsaus
Gehaktballetjes saté saus
Kip met groenten in kerrie saus
Zalm in Hollandaise saus
Warme groenten
Friet
Gratin

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant
 • Wifi
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo, op de grens van Overijssel en Friesland, is een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt vergaderen, lunchen en dineren. Door de vele mogelijkheden is er genoeg keuze en geschikt voor diverse budgetten.

Faciliteiten

Een vergaderlocatie gelegen middenin de natuur met diverse mogelijkheden. Voor vergaderingen, bijeenkomsten, teambuilding, overnachten en bedrijfsuitjes; hier voor bent u bij ons aan het juiste adres.

Van een verse koffie, uitgebreide lunch tot een gehele verzorgd vergaderarrangement met overnachting en ontbijt en teambuilding activiteiten, het aanbod is groot.

De vergaderruimtes bieden ruimte tot 200 personen en zijn in verschillende opstellingen om te bouwen. Elke ruimte kan worden ingericht als een plenaire, theater, U-vorm en carré opstelling. De standaard faciliteiten: geluidsversterking, beamer en scherm, flip overs, Wifi verbinding, flat screen op standaard en ruime parkeergelegenheid.

Teambuilding

Wilt u een vergadering of bijeenkomst combineren met teambuilding? Ook dat is mogelijk bij deze locatie Paasloo. Denk aan een groepsvariant op de populaire escape rooms: Prison Break. Een ontsnappingsspel waarbij teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontspannen. Een sportieve uitdaging in het klimbos, een DAF tour, Kick Bike tour, culinaire of creatieve workshops, Arrow Batlle en diverse schietdisciplines.

Locaties & meerdaagse vergaderingen

De vergaderlocatie is gelegen bij Villapark de Weerribben, een ruim opgezet vakantiepark. Waardoor deze locatie zeer geschikt is voor meerdaagse vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, bedrijfsuitjes, evenementen en meer.

Tijdens een meerdaags arrangement verblijft u in een van de (groeps)woningen op basis van 1 of 2 personen per kamer, waarbij u de luxe van een hotel ervaart met comfort en privacy van een eigen woning.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Teamuitje
 • Verrassende onderdelen
 • All-in

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

389+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.