Teamuitje Giethoorn - Zwartsluis - geweldig dagje uit met collega's

Bij dit geweldige dagje uit in Giethoorn Zwartsluis is inbegrepen:

 • 2 koffie/thee + appelgebak
 • Rondvaart van 2 uur
 • Koffietafel met groentesoep
 • 1 uur bowlen + 1 consumptie (geen sterk alcoholische dranken)
 • Pannetjesdiner

Prijs: € 69,50 p.p. voor groepen tussen de 10 en 20 personen
€ 67,50 p.p. voor groepen boven de 20 personen

De prijs van dit Teamuitje in Giethoorn arrangement is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Geweldig dagje uit - Teamuitje Giethoorn - Zwartsluis

Ervaar een zorgeloos en ontspannen dagje uit met uw collega's, medewerkers of relaties met ons goed gevulde dagprogramma. Alles is tot in de puntjes geregeld, zodat u zich volledig kunt focussen op genieten en plezier maken.

De dag begint met een schilderachtige rondvaart door het betoverende waterdorp Giethoorn. Bewonder de charmante grachten, de karakteristieke bruggetjes en de adembenemende natuur terwijl u ontspant op de boot. Dit is de ideale gelegenheid om te genieten van de rust en schoonheid van Giethoorn, terwijl u samen met uw collega's nieuwe herinneringen creëert.

Na de rondvaart is het tijd voor wat actie en plezier. We hebben een uurtje bowlen voor u geregeld, waarbij u kunt laten zien wie het meeste talent heeft op de bowlingbaan. Laat de competitieve geest los en geniet van de gezellige sfeer terwijl u uw collega's uitdaagt voor een potje bowlen.

Na al dat bowlen is het tijd om uw smaakpapillen te verwennen. We hebben een heerlijke maaltijd voor u klaarstaan, waar u kunt genieten van smaakvolle gerechten en gezellig samenzijn. De maaltijd biedt de ideale gelegenheid om te ontspannen, bij te praten en de banden met uw collega's of relaties te versterken.

Ontvangst in Giethoorn en rondvaart

10.00 uur
Aankomst bij in Giethoorn het Venetië van 't Noorden waar u start met 2 koffie of thee met overheerlijk appelgebak van de banketbakker (met of zonder slagroom).
11.00 uur
Een rondvaart van 2 uur door het bijzondere dorp Giethoorn met al z’n mooie bruggetjes, over het meer 't Bovenwijde en het natuurgebied De Wieden.

Koffietafel - bowlen - pannetjesdiner

13.15 uur
Teruggekomen bij ons restaurant staat er een uitgebreide koffietafel voor u klaar met goed gevulde groentesoep, waarbij u onbeperkt koffie thee of melk kunt gebruiken.
14.15 uur
Een uurtje vrij te besteden, om de benen te strekken en eventueel één van de vele musea en/of de pottenbakkerij te bezichtigen.
15.15 uur
Vertrek uit Giethoorn naar Zwartsluis op (eigen gelegenheid) (± 12 km.) voor het vervolgprogramma.
16.00 uur
Aangekomen bij motel Zwarte Water gaat u een uurtje ontspannen bowlen onder het genot van een consumptie.
17.30 uur
Ter afsluiting van een enerverende dag krijgt u in motel Zwarte Water een pannetjesdiner.
19.30 uur
Afsluiting

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Huisdieren toegestaan
 • Parkeren
 • Restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Giethoorn Specialist

Algemeen

Ons restautant in Giethoorn is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor lunch of diner in het restaurant of op het ruime terras. We varen met 3 prachtige overdekte rondvaartboten , waarmee dorps- en natuurtochten worden gemaakt en beschikt over een groepsaccommodatie voor 10-20 personenen en is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse arrangementen.

Faciliteiten

Ons restaurant heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Ons restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

Direct achter het restaurant is een gratis gemeentelijke parkeerplaats met ruimte voor ca. 250 auto's en ca. 10 touringcars. Zomers hebben we o.a. barbecue-arrangementen op ons terras, terwijl 's-winters weer speciale winter-arrangementen met bijvoorbeeld (stamppot)bufetten, workshops, themafeesten etc. worden verzorgd. Wij verzorgen zowel dorps- als natuurtochten door Giethoorn en omgeving. Onze specialiteit is 2-uurs natuurtochten met (natuur)gids.

Ligging

U vindt ons restaurant aan de Hylkemaboulevard, we zijn met de auto bereikbaar en aan het water gelegen. Vanaf ons restaurant kunt u tevoet, op de fiets, per boot of TukTuk het dorp en omgeving gemakkelijk bezoeken. Alle bezienswaardigheden, musea, pottenbakkerij en galerieen bevinden zich op korte (loop)afstand. De rondvaartboten liggen direct voor ons restaurant, waarmee we schitterende dorps-en natuurtochten mee maken. Door de jaren heen is ons restaurant zich gaan specialiseren in het verzorgen van arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven in en rondom Giethoorn. Voor o.a. een familiefeest, bedrijfsuitje, workshops of themafeest, kunnen wij een leuk arrangement verzorgen, zowel passief als actief. U kunt het gehele jaar voor groepen bij ons terecht. Wij zijn dé Giethoorn Specialist.

Omgeving

Ons restaurant is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de kop van Overijssel is Giethoorn de grootste publiekstrekker, waar jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers komen.Wanneer er een ijsperiode komt, dan is Giethoorn en omgeving een schitterend decor voor de schaatsliefhebbers.Vlak bij Giethoorn bevinden zich o.a. de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Vestingstad Steenwijk. Meppel (14 km.), Zwolle (30 km.) bevinden zich op korte afstand.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • Teamuitje Giethoorn
 • Ontspannen dagje uit
 • Goed gevulde dagprogramma

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

247+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.