Walking Dinner - Groepsuitje in deventer

Bij deze Walking dinner in Deventer is inbegrepen:

 • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
 • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
 • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijzen:

 • 10 - 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
 • 15 - 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
 • 30 - > personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Minimaal aantal personen: 10
Tijdsduur: 4 uur

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen dan kunt u ook gewoon voor minder personen boeken maar betaalt u wel voor het minimale van 10!

De prijs van deze Walking dinner in Deventer is geldig tot en met 31 december 2024.

Walking Dinner - Groepsuitje in Deventer

Geniet bij het walking dinner in Deventer van een 3-gangen diner en tegelijkertijd van de stad. Wij bieden u heerlijk dineren én na iedere gang samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.

Het arrangement

Dat is boffen! De laatste dertig jaar is er heel hard aan de schitterende monumenten van de binnenstad gewerkt. Nieuwe restaurants met een uitstekende keuken schieten de grond uit.

Een Walking dinner event in Deventer is misschien wel de beste keuze! Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat er in de achtste eeuw in de duinen van de IJssel al jagers en vissers woonden? Zij vormden het begin van Deventer. Tijdens de Industriële Revolutie groeide Deventer razendsnel en werd ze lid van een belangrijk Europees Handelsverband van 150 prominente steden.

Dankzij al die inspanningen van onze voorouders kunnen wij er vandaag zo van genieten! Wat staat u te wachten? Wij hebben een aantal verrukkelijke gangen in diverse restaurants in de binnenstad geboekt. U wandelt van de ene gang naar de andere. Tussendoor gaat u naar de indrukwekkende Lebuïnusskerk, de Grote Markt, de Brink en het Deventer koekwinkeltje, de stijlvolle theaterdiscotheek Luxor en de overblijfselen van een voormalig klooster! Niet alleen de bubbels in uw glas bruisen op deze avond. U zult er nog van staan te kijken hoe bruisend dat eerst zo kleine hanzestadje aan de IJssel is. En als je daar een avond deel van uit mag maken, dat is nou boffen!

Programma-indicatie:

 • 18.00 - 19.00 Voorgerecht
 • 19.00 - 19.45 Rondleiding
 • 19.45 - 20.45 Hoofdgerecht
 • 20.45 - 21.30 Rondleiding
 • 21.30 - 22.00 Nagerecht

1 review

8.0

Reviews van gasten

Freek ten Klooster

Prettige organisatie, goede communicatie, flexibele houding; we hebben een mooie avond beleefd

8

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren

Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden tour, event of activiteit in Nederland en België.

Tour Guides

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van walking dinners, stadswandelingen, steptochten, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en tours. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren.

Tour Guides voor:

De origineelste uitjes. Het grootste aanbod. De scherpste prijzen. De beste gidsen. En alle events op maat!

Maatwerk

Het biedt u een uitgebreid scala aan evenementen, walking dinners en rondleidingen door heel Nederland en België, met of zonder begeleiding van veelal plaatselijke, professionele gidsen en in vrijwel iedere gewenste taal!

Tip

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

leuke uitjes voor groepen - 101 groepsuitjes maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

 • De origineelste uitjes
 • De beste gidsen
 • Alle events op maat

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

247+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.